Излезе од печат новиот број на Општинскиот информатор за месец јануари

Излезе од печат новиот број на Општинскиот информатор за месец јануари.

Сите информации со подетална содржина граѓаните може да ги најдата на веб страната на општината, а може да се регистрираат и за добивање на неделен билтен во електронска форма на нивната меил адреса. Регистрацијата се прави преку формата Пријава за е-билтен која се наоѓа на почетната страна на www.krivapalanka.gov.mk.

Општинските информатори се достапни на https://www.krivapalanka.gov.mk/informator.

Големина на фонт
Контраст