Кампањата „ЕУ за тебе“ во Крива Паланка

Дознајте повеќе за можностите за финансирање што ги нуди Европската Унија или, пак, сретнете се со амбасадорот на ЕУ, Самуел Жбогар, и разговарајте со него за поддршката на ЕУ во Општина Крива Паланка.

Од 10:30 до 13:30 часот, Голема сала на Општина Крива Паланка – Работилница за финансиската поддршка што ја овозможува ЕУ.

Г.Никола Бертолини, раководител на секторот за соработка на делегацијата на Европската Унија, ќе ги претстави можностите за финансирање што ги нуди ЕУ и начините како да се користат тие.
Пријавете се на www.euic.mk/eurabotilnici или на бесплатниот телефонски број 0800 88888.

Големина на фонт
Контраст