Концерт во чест на празникот на градот

 

Почитувани сограѓани,

По повод 8 Октомври, Ден на осободувањето на Крива Паланка,  Ве покануваме во  понеделник  да го проследите концертот на плоштадот Карпошово востание со почеток во 12 часот.

Големина на фонт
Контраст