Јавен оглас за вработување на неопределено работно време на овластени службеници во областа на безбедноста во ТППЕ Крива Паланка

Општина Крива Паланка објавува ЈАВЕН ОГЛАС БРОЈ – 01/2018 за вработување на  неопределено работно време на овластени службеници во областа  на безбедноста во Територијалната противпожарна единица Крива Паланка при Општина Крива Паланка

ЈАВЕН ОГЛАС БРОЈ – 01/2018 за вработување на неопределено работно време на овластени службеници во областа  на безбедноста во Територијалната противпожарна единица Крива Паланка при Општина Крива Паланка

Пријава за вработување по јавен оглас 

Големина на фонт
Контраст