Соопштение за продолжување на стипендии за ученици/студенти и субвенциониран превоз за студенти

Ги известуваме учениците и студентите кои користат стипендии за талентирани ученици и студенти од Oпштина Крива Паланка, согласно потпишаните договори треба да го почитуваат член 5 од истиот, а корисниците на субвенциониран превоз согласно потпишаниот договор со АД Пролетер треба да ги почитуваат условите за користење на превоз и да ги достават соодветните документи за продолжување.

Соодветната документација треба да ја достават до Одделение за јавни дејности, економски развој и информатичка технологија.

Големина на фонт
Контраст