Турнир во тенис за аматери Крива Паланка -Ранковце опен

Почитувани,

Ве информираме дека на 22 и 23.09.2018 година се организира турнир во тенис Крива Паланка-Ранковце опен на тениските игралишта во Крива Паланка и Ранковце.

Ги повикуваме сите заинтересирани да ја споделат оваа информација и да ја искористат можноста да се пријават на овој турнир најдоцна до 21.09.2018.

Побрзајте, пријавете се, бројот е ограничен на максимум 32 играча. За сите подетални информации и пријавувања можете да ги контактирате:

Горан Станковски на тел.075 209-716

Игор Петровски на тел.070 264-702