Посебен сообраќаен режим за претстојните културни настани

Почитувани,

Ве информираме дека во периодот од 24 до 28 август 2018 година, поради претстојните културни настани во рамки на манифестацијата „Кривопаланечко културно лето“, ќе има посебен сообраќаен режим во градското подрачје.

Големина на фонт
Контраст