Известување – водата од Стојанчева чешма не е безбедна за пиење

Почитувани,

Ве известуваме дека водата од Јавна чешма -каптажа во село Дурачка Река – Стојанчева чешма покрај пат не е безбедна за пиење.

Во прилог е наодот по извршените лабораториски испитувања од Центарот за јавно здравје Куманово.

Извештај од тестирање на вода

Големина на фонт
Контраст