Симултанка во шах со велемајстор Роландо Кутиров

Во насока на популаризација на шаховската игра, Општина Крива Паланка организира симултанка со велемајсторот Роландо Кутиров.
Право на учество имаат сите заинтересирани кои ќе се пријават најдоцна до 20.07.2018 година.
Пријавување се врши секој ден на телефон 031/375-035, 078/358-948 или на маил opkp@krivapalanka.gov.mk.