Дефиле на ТППЕ Крива Паланка по повод Денот на пожарникарите

Почитувани,

Ве известуваме дека, по повод  Денот на пожарникарите, 20 Мај, ТППЕ Крива Паланка ќе има дефиле низ градот.  Поради тоа што во текот на дефилето ќе бидат користени звучни и светлосни сигнали, ја информираме јавноста дека нема потреба од вознемиреност и паника.

Дефилето ќе започне во  11.00 часот, а ќе заврши во 12.00 часот со смотра на градскиот плоштад.

Големина на фонт
Контраст