Покана за свечена академија во чест на Свети Кирил и Методиј

Општина Крива Паланка Ве поканува на свечена академија во чест на сесловенските просветители, светите браќа Кирил и Методиј. Академијата ќе се одржи на 23 мај во НУ Центар за култура, со почеток во 20.00 часот.  На академијата ќе биде прогласен и најуспешниот просветен работник на територијата на општина Крива Паланка за учебната 2017/2018 година.

Големина на фонт
Контраст