Отворен повик за апликации за волонтер за 2018 година

Почитувани,

Ве информираме дека Мировен корпус има отворен повик за апликации за волонтер за 2018 година.

Повикот е отворен за сите основни и средни училишта, општини, граѓански здруженија и центри за деца и лица со посебни потреби. Повеќе информации околку повикот може да прочитате на  веб страницата: https://www.peacecorps.gov/macedonia/ask-for-a-volunteer/.

 

Големина на фонт
Контраст