Покана до стопанствениците за конститутивна седница на Општински сојуз на стопанственици

Почитувани стопанственици,

Ве известуваме дека на  15.03.2018 година (четврток) во просториите на ЛУ Градски Музеј во Крива Паланка со почеток во 12:00 часот ќе се одржи конститутивна седница на Општински сојуз на стопанственици.  Седницата ќе се одржи со следниот дневен ред:

 Дневен ред

  1. Формирање на Општински сојуз на стопанственици
  2. Избор на Координативно тело на Општински сојуз на стопанственици
  3. Разно

                       Благодарност за присуството,

 

ОПШТИНА КРИВА ПАЛАНКА
Градоначалник
Борјанчо Мицевски

Големина на фонт
Контраст