Известување за субвенциониран превоз

Се известуваат сите заинтересирани студенти дека согласно Конкурсот за субвенциониран превоз на студенти кои студираат на државните универзитети во Штип и Скопје рокот за поднесување на документи истекува на 15.02.2018 година.

Конкурс за субвенциониран превоз на студенти кои студираат на државните универзитети во Скопје и Штип