Избор на најубаво новогодишно и божиќно украсување

Почитувани,

Согласно објавениот конкурс на Општина Крива Паланка за избор на најубаво новогодишно и божиќно празнично украсување за 2018 година  вашиот глас  за најубаво украсен деловен објект и најубаво украсен станбен објект (стан/куќа, двор, балкон) можете да го дадете на https://www.krivapalanka.gov.mk/novogodishno-ukrasuvane.

Гласањето согласно конкурсот трае до 17.01.2018, а објавување на резултатите ќе биде на ден 19.01.2018 година.

Големина на фонт
Контраст