Конкурс за најубаво новогодишно и божиќно украсување

Општина Крива Паланка објавува конкурс за избор на најубаво новогодишно и божиќно празнично украсување за 2018 година  и тоа за најубаво украсен деловен објект и најубаво украсен станбен објект (стан/куќа, двор, балкон).

Големина на фонт
Контраст