Резултати од конкурсот за доделување на стипендии за учебната 2017/2018

Резултати по спроведената постапка за доделување на стипендии за учебната 2017/2018 година за подршка на млади  таленти ученици средношколци и студенти од општина Крива Паланка

РАНГ ЛИСТА

Големина на фонт
Контраст