Јавен оглас до евидентирани невработени лица за вклучување во Програмата Општинско – корисна работа

Врз основа на Договорот за соработка помеѓу Агенцијата за вработување на РМ(АВРМ), Програмата за развој на Обединетите нации (УНДП) и општинаКрива Паланка, Оперативниот план за активни програми и мерки за вработување и услуги на пазарот на трудот за 2017 година усвоен од Владата на Република Македонија,Програмата Општинско–корисна работа финансирана од Буџетот на Агенцијата за вработување на РМ, на ден 14.09.2017,а ќе трае 5 работни дена до 20.09.2017година , објавува:     
                                                                             

Јавен оглас до евидентирани невработени лица за вклучување во Програмата Општинско – корисна работа

Големина на фонт
Контраст