Известување – 29 август е неработен ден

Се известуваат фирмите, установите, јавните претпријатија и Општина Крива Паланка дека согласно Одлука број 07-2173/23 од 26.08.2011 година донесена од Советот на Општина Крива Паланка 29-ти Август денот на Св.Јоаким Осоговски е прогласен за празник на Општина Крива Паланка и дека 29-ти Август ( вторник ) се прогласува за неработен ден. 

Известување
Одлука

Општина Крива Паланка
Градоначалник
Арсенчо Алексовски

 

Големина на фонт
Контраст