Одложување на авионското прскање против комарци

Општина Крива Паланка ја информира јавноста дека авионското прскање за заштита од комарци закажано за  ден 25.07. 2017 година (вторник) СЕ ОДЛОЖУВА поради неповоните временски услови.

Јавноста дополнително ќе биде информирана за терминот кога ќе се спроведе авионско прскање за заштита од комарци на територијата на општина Крива Паланка.

 

ОПШТИНА КРИВА ПАЛАНКА

Градоначалник,

Арсенчо Алексовски