Известување за граѓаните БАСКЕРФЕСТ 2017

Почитувани сограѓани,

Ве информираме дека БАСКЕРФЕСТ 2017 закажан за 17.06.2017 година (сабота) на плоштадот „Карпошово востание“ , со почеток во 19 часот, поради временските услови се одложува за 22.06.2017 (четврток) со почеток од 19:00 часот на истата локација, плоштадот „Карпошово востание“.

(http://www.buskerfestmakedonija.com/index.php)

Големина на фонт
Контраст