Резултати од конкурсот за доделување на стипендии 2010/2011

Резултати по спроведената постапка за доделување на стипендии за 2010/2011 година за поддршка на млади таленти, ученици средношколци и студенти од општина Крива Паланка.
 
Големина на фонт
Контраст