Покана за изложба на фотографии од Александар Кондев

izlozba_aleksandarkondev

Отварање на изложба на фотографии од Александар Кондев во Градска уметничка галерија при ЛУ Градски музеј Крива Паланка на 01.11.2016 со почеток во 12 часот.