Претставата „Запознај го татко ми“ на репертоарот на Меѓународниот театарски фестивал „Свети Јоаким Осоговски“

Во рамки на репертоарот на Меѓународниот театарски фестивал „Свети Јоаким Осоговски“ публиката имаше можност да ја проследи претставата „Запознај го татко ми“ во изведба на актерите од Продукцијата „Како вам драго“ од Белград, Р.Србија.

Претставата е во режија на Сташа Копривица, а настапија актерите Андреј Шепетковски, Нина Јанковиќ, Андрија Данчиќ и Катарина Гојковиќ.