Народниот театар „Бора Станковиќ“ на четвртата вечер на театарскиот фестивал „Свети Јоаким Осоговски“

Репертоарот на Осмиот меѓународен театарски фестивал „Свети Јоаким Осоговски“ во Крива Паланка на четвртата фестивалска вечер ја понуди претставата „Каде ми е жената?!“ во изведба на актерите од народен театар „Бора Станковиќ“ од Врање , Република Србија.

Комедијата е работена по текст на Луцијано Џакомаци, со адаптација и режија на Лилијана Ивановиќ, а глумеа актерите Бојан Јовановиќ, Марко Петричевиќ и Жетица Дејановиќ.