Претставата „Свршувачка“ на третата фестивалска вечер

На третата фестивалска вечер на Меѓународниот театарски фестивал „Свети Јоаким Осоговски“  настапи народниот театар од Тузла со претставата „Свршувачка“ од Антон Павлович Чехов, а во режија на Миљенко Иликтаревиќ.