„Чорбаџи Теодос“ вечерва на програмата на манифестацијата „Топол културен бран 2016“

На 30.08.2016, вторник, со почеток во 19.30 часот, на плоштадот  „Карпошово востание“, граѓаните ќе имаат можност да ја проследат театарската претстава „Чорбаџи Теодос“ . Претставата е во изведба на Театарот при Дом на култура „Мирка Гинова“ од Демир Капија и е дел од програмата на манифестацијата „Топол културен бран 2016“.

14183768_1172213829515216_4137874367490005512_n