5 години JOY FEST изложба на фотографии од Ѓорѓи Костовски

Во сабота на 27 август со почеток во 22 часот во Уметничката галерија на ЛУ Градски Музеј ќе биде отворена изложба на уметнички фотографии од Ѓорѓи Костовски насловена како „5 години JOY FEST“. Истовремено на платото пред музејот ќе се одржи концерт на членовите на бендовите Стоп, RGB, Машина и Rebels.

Izlozba_5_godini_Joy Fest