Концерт на Скопскиот дувачки квинтет

Во петок на 29.07.2016, на плоштадот Карпошово востание, со почеток во 20.00 часот, Скопскиот дувачки квинтет ќе одржи концерт во рамките на манифестацијата „Топол културен бран“ 2016.

skopski_duvacki_kvintet