КУЗ „Фолклористи“ одржаа целовечерен концерт во рамки на манифестацијата „Топол културен бран“

Во рамките на манифестацијата „Топол културен бран“ 2016, во петок на 22.07.2016,  КУЗ „Фолклористи“  одржаа целовечерен концерт на централниот градски плоштад во Крива Паланка.