Програма за Топол културен бран 2016

Општина Крива Паланка во соработка со НУ Центар за култура и Градски музеј ја организира манифестацијата Топол културен бран 2016. Манифестацијата е финансиски поддржана од Министерството за култура на Република Македонија.

plakat_topol_kulturen_bran_2016