Целовечерен концерт на КУЗ „Фолклористи“

folkloristi

Во петок на 22.07.2016 со почеток во 20.00 часот КУЗ „Фолклористи“ од Крива Паланка ќе одржи целовечерен концерт на централниот градски плоштад.

Настанот е во рамките на манифестацијата „Топол културен бран“ 2016 во организација на Општина Крива Паланка и НУ Центар за култура со финансиска поддршка на Министерството за култура на Република Македонија.