Благодарница на Општина Крива Паланка од Велосипедската федерација на Македонија

13551014_10208460149533112_1628538161_nВелосипедската федерација на Република Македонија и додели благодарница на Општина Крива Паланка за помош во организирањето на Државното друмско првенство кое се одржа на 26.04.2016 година.
Сениорите и јуниорите ја возеа патеката Куманово -Страцин-Ранковце- Крива Паланка –Ранковце- Страцин-Куманово  во должина од 126 км.
Настанот го организира Велосипедската федерација на Македонија, клубот „Вело –М“ и Општинскиот сојуз на спортови на Куманово.

 13553411_10208460149413109_74765300_n 13563323_10208460149773118_1628830505_n

13522668_10201762715986941_254864046_n 13522407_10201762716346950_1447983132_n