Покана за учество на манифестацијата „Велигденска традиција“

pokani za veligdenska tradicija 2016.1Општина Крива Паланка и ЛУ Градски Музеј Ве покануваат за учество во манифестацијата „Велигденска традиција“. Манифестацијата ќе се одржи на 2 мај (понеделник) со почеток во 11 часот.