Покана за изложба на карикатури од Меѓународниот конкурс за карикатура „Невестинско поклонение“

12778675_1021785571225585_1622294291044957053_o

Во вторник на 07 март во Градската уметничка галерија при Градскиот музеј во Крива Паланка ќе биде отворена изложба на 100 најдобри дела од Меѓународниот конкурс за карикатура „Невестинско поклонение“.