Положено свежо цвеќе пред бистата на дипломатот Миле Крстевски

Во петок, 26.02.2016,  градоначалникот на општина Крива Паланка , г.Арсенчо Алексовски положи свежо цвеќе пред спомен биста на нашиот сограѓанин и дипломат Миле Крстевски кој тргично загина пред 12 години во близина на градот Мостар, Р. Босна и Херцеговина

Свежо цвеќе беше положено и од страна на роднините на дипломатот Крстевски.

10357799_1017615474975928_6703471073466622347_o 12764489_1017614738309335_8535340748695647681_o 12794790_1017615384975937_668770432707717126_o12772030_1017615208309288_2192660381507422601_o