Прием на актерите од Херцег Нови

Градоначалникот на Општина Крива Паланка г.Арсенчо Алексовски вчера ги прими актерите од народниот театар „ Херцег Нови“ од Црна Гора, кои гостуваа со претставата „Не сме ние од вчера“ на Меѓународниот театарски фестивал „Свети Јоаким Осоговски“.

12031563_932104440193699_3427307406582427399_o 11823005_932104410193702_1049215731034773386_o