Повторна изведба на „Децата на сонцето“

Почитувани,

Поради огромниот интерес за претставата „Децата на сонцето“,Општина Крива Паланка и Центарот за култура  ќе организираат  повторна претстава која ќе се одржи во сабота на 21.08 2010г. со почеток во 20:30ч во градскиот парк.

Монодрамата „Децата на сонцето“ е монолошки спев инспириран од посланијата на Апостол Павле до солуњаните.

Напомена: Доколку временските услови се неповолни, претставата ќе се одржи во Центарот за култура во Крива Паланка.

Големина на фонт
Контраст