Будење на ангелите

Во рамките на манифестацијата Паланечко културно лето, на ден 10.08.2010 година во Градскиот парк се одржа театарска претстава Будење на ангелите од Културен центар “Скрб и Утеха-ТИХА”- Скопје во копродукција со “YlArt”- Неготино, а  во режија на Слободанка Чичевска.
 
Во претставата учествуваа актерите Роберт Ристов, Мирјана П.Ристов,Страшко Милошевски,Тихомир Стојановски,Слободанка Чичевска и Ердоан Максут.
Големина на фонт
Контраст