Отворена изложба на дела од ликовната колонија „Лесново 2014“

Вчера во НУ Центар за култура беше отворена изложба на дела од ликовната колонија „Лесново 2014“ .

String could not be parsed as XML

Изложбата е дел од манифестацијата „Топол културен бран 2015“ кој е во организација на Општина Крива Паланка и НУ Центар за култура.