Прелиминарна електронска распределба на станови

Почитувани граѓани,

На ден 25.06.2010 година ( петок)  во 10 часот,  во големата сала на Општина Крива Паланка, Министерството за транспорт и врски на  Република Македонија  ќе одржи прелиминарна електронска распределба на становите наменети за социјално ранливите групи во Крива Паланка, изградени согласно Програмата за изградба и одржување на станбениот простор во Република Македонија.

                                                  Општина Крива Паланка
                                                           Градоначалник
                                                      Арсенчо Алексовски

Големина на фонт
Контраст