Изложба на дела од ликовната колонија „Лесново 2014“

izlozba_Lesnovo2014Изложба на дела од ликовната колонија „Лесново 2014“ ќе биде отворена во НУ Центар за култура во понеделник на 27 јуни, со почеток во 20 часот.

Изложбата е дел од манифестацијата „Топол културен бран 2015“ кој е во организација на Општина Крива Паланка и НУ Центар за култура.