Изложба на великаните на македонската современа уметност

Отварање на изложбата ВЕЛИКАНИТЕ НА МАКЕДОНСКАТА ЛИКОВНА УМЕТНОСТ, од збирката на НУ Музеј – Куманово.

String could not be parsed as XML