Успешно спроведена обука

Почитувани обучувачи и обуканти!

Ми претставува особено задоволство што успешно ја завршивте обуката за работа со компјутери.Се надевам дека оваа обука во иднина ќе Ви овозможи со користењето на компјутерот да си ги завршите на најлесен начин Вашите обврски, а со користењето на интернетот ќе ги наоѓате одговорите на Вашите прашања или кратко кажано компјутерот ќе ви стане дел од Вашето секојдневие.

 Ви посакувам многу срека!

Ова беа зборовите кои господинот Градоначалник Арсенчо Алексовски ги упати кон обучувачите и обукантите, а потоа пристапи кон доделување на соодветните сертификати.

Големина на фонт
Контраст