Ден на шегата

Општина Крива Паланка Ве поканува на традиционалните манифестации „Ден на шегата “ и „Велигденско јајце“. На денот на шегата, 1-ви Април, од 11 часот, повелете на градскиот плоштад и поддржете ја креативноста на најмладите кривопаланчани.

 

 

 

 

 

 

 

 

Големина на фонт
Контраст