Учениците од четврто одделение во посета кај градоначалникот Алексовски

По повод претстојните новогодишни празници, учениците од 4-2 одделениe од ООУ „Јоаким Крчовски“, предводени од наставничката Јагода Ангеловска, беа во посета кај градоначалникот г.Арсенчо Алексовски.  Во рамки на посетата учениците му подарија на Градоначалникот своерачно изработени новогодишни подароци и му ја честитаа новата 2015 година. Градоначалникот ги почести и им посака многу здравје, среќа и успех во новата 2015 година.