„ЕУ Караван низ Македонија“ во општина Крива Паланка

Почитувани граѓани,

Ве известуваме дека на ден 18.12.2014 година (четврток) со почеток во 17:45 часот, емисијата „ЕУ Караван низ Македонија“  ќе се снима во Крива Паланка со директен пренос во живо на МТВ 1. Во емисијата ќе гостуваат градоначалникот на општина Крива Палнака, г.Арсенчо Алексовски, директорот на ЛУ Градски Музеј, г. Драган Величковски и претставник од НВО секторот г. Методи Цветковски.