Седма вечер на театарскиот фестивал „Свети Јоаким Осоговски“

На седмата фестивалска вечер на театарскиот фестивал „Свети Јоаким Осоговски“ беше изведена претставата „Балкански аристократи“ на Театарот на комедија „Велко Канев“ од Тополовград, Р.Бугарија.