Шестта фестивалска вечер на театарскиот фестивал „Свети Јоаким Осоговски“

На шестата вечер на Меѓународниот театарски фестивал „Свети Јоаким Осоговски“ беше изведена претставата „Се ќе се разјасни“ на Народниот театар „Лесковац“ од Србија.