Министерот Јанакиевски во посета на општина Крива Паланка

Министерот за транспорт и врски г.Миле Јанакиевски и градоначалникот г.Арсенчо Алексовски беа во посета во населба Скрљава каде неодaмана беше поставен асфалт на патниот правец н.Скрљава- с.Мартиница. Овој патен правец беше асфалтиран во рамките на програмата на Владата за реконструкција и рехабилитација на локалната патна инфраструктура со средства обезбедени од Европската банка за обнова и развој (ЕБОР).